
Harjutie-sivuston toimittaja, olutasiantuntija Heikki Kähkönen vie tavalliset oluenystävät ja maltaisista mauista kiinnostuneet nautiskelijat matkalle kotimaisten käsityöoluiden maailmaan Hotelli Punkaharjussa.
Tällä viikolla Hotelli Punkaharjun hiihtolomaohjelmassa on kaksi tastingia, joihin ovat tervetulleita kaikki paikkakuntalaiset lomalaisten ohella.
Keskiviikkona 23.2. klo 17-18 tehdään matka kotimaisten käsityöoluiden maailmaan. Maisteltavina on viisi erilaista olutta, jotka edustavat eri oluttyylejä. Tastingissa käydään läpi oluiden ulkonäköä, tuoksua, makua ja jälkimakua sekä maistelutekniikkaa. Samalla puhutaan suomalaisesta oluenvalmistuksen perinteestä.
Lauantaina 26.2. klo 17-18 tutustutaan kotimaisten käsityöoluiden ja pienjuustoloiden juustojen maailmaan. Maisteltavina on neljä erilaista olutta ja niille juustoparit. Tastingissa maistellaan, miten lagerolut ja kovat juustot, vehnäolut ja valkohomejuusto sekä portteri ja sinihomejuusto maistuvat keskenään.
Oluttastingeja isännöi kokenut olutkirjoittaja ja -kouluttaja Heikki Kähkönen. Hinta 39 euroa.
Lisätietoja ja varaukset: + 358 15 511 311, welcome@hotellipunkaharju.fi.